Як підготуватися до першого тренування з pole dance?

Офіційні шоурум тм artGO sport в Україні
18.06.2020
Новорічна знижка
29.12.2023

Як підготуватися до першого тренування з pole dance?

Ось ви вже зібралися на перше тренування з pole dance, переглянули безліч мотивуючих відео відомих полденсерів, вибрали найбільш зручну студію для занять pole dance і готові записатися на перше тренування!

Але потрібно вирішити питання з формою для тренування, у новачка виникають такі питання:

чи підійдуть для тренування звичайні літні шорти?
чи можу я одягнути звичайну спортивну футболку?
може, можна одягнути мій улюблений костюм puma, reebok, adidas?

На всі ці питання тренер скаже однозначне “ні”, будьте певні! Звичайно, можна для першого разу одягнути те, що загубилося в шафі, АЛЕ в такому одязі ви не зможете повністю відчути всі принади першого заняття на пілоні, багато круток і стійки не будуть виходити, тому що такий вид спорту, як pole dance, вимагає, все ж таки, особливого підходу при виборі костюма для тренувань. У чому особливість: класичні тренування poledance складаються з таких частин:

Розминка (її важливе завдання – розігріти суглоби, підготувати м’язи для силових навантажень, наростити м’язову базу шляхом різних фізичних навантажень та вправ).
Основна частина, що відбувається на пілоні. Вона включає крутки на пілоні, стійки на руках біля пілона, pole floor work, всілякі пілонні віси, батмани, пілонні зв’язки. розучування зв’язок танцю на жердині).
Розтяжка. Це дуже важливий завершальний етап, потрібно потягнути суглоби, привести м’язи в спокій і просто розслабитися після активного тренування на пілоні.

До кожного етапу тренування важлива своя уніформа. Але не забуватимемо, що мета вашого тренування – це робота на пілоні, а не підготовча частина. Тому не забувайте, що зручна та правильна форма для poledance – запорука успішного тренування, а також гарант того, що вам сподобається і ви продовжите освоювати цей неймовірно цікавий напрямок танців.

Підберіть короткий топ, щоб були відкриті плечі та шия (у цих місцях важливе зчеплення з пілоном при виконанні трюків), у пару до топу потрібно вибрати шортики. Тут дуже важливо зрозуміти, що не підійдуть плавочки від купальника, адже у них занадто вузька ластка, при виконанні розмахів ногами, всіляких батманів і шпагатів можуть бути незручні ситуації)). А якщо ви візьмете спортивні шортики, розроблені для бігу, тенісу – теж буде не те. Новачку полденсеру буває складно зважитися спочатку на відверті шортики, навіть складно зрозуміти, чому в морі пілонного спорту шортики виглядають більше як трусики, при цьому їх називають шортами! А шортики полденсера повинні добре відкривати стегно для зачепів з пілоном, мати ластівку не менше 10 см (про це нам кажуть стандартні вимоги різних чемпіонатів з poledance, і навіть pole exotic). Якщо ластка буде досить широка – можуть теж не виходити багато висів і трюків на пілоні (такі як “4ка”).

Наша компанія створює одяг для pole dance з 2013 року, ми знаємо всі тонкощі про те, яким має бути ідеальний комплект для poledance, з чого потрібно розпочати свої перші тренування з pole dance. Тому довіртеся нашій команді досвідчених професіоналів! Наш одяг – якісний та комфортний. Ми зможемо створити для вас ідеальний комплект, адже всі замовлення ми відшиваємо на замовлення клієнта протягом 3 робочих днів. Тому у вас є можливість вибрати будь-яку модель топа, скомбінувати їх з понравившейся моделью шортиків, вибрати улюблений колір для комплекту з нашої палітри тканин і вказати ваші розміри для верху і низу костюма!

Звучить як заклик до дії! Замовте свій перший комплект для pole dance та не відкладайте запис на перше тренування південсу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *